Bjelopoljski rvači osvojili zlatnu i srebrnu medalju u Sarajevu
Camić sa Ljuškovićem i Avdićem

Bjelopoljski rvači osvojili zlatnu i srebrnu medalju u Sarajevu

Rvački klub "Favorit" iz Bijelog Polja nastupio je danas na XII Internacionalnom turniru u Sarajevu (Zetra).

Kako je saopšteno iz tog kluba oni su jedini te vrste olimpijskog sporta u Crnoj Gori. 

"Turnir u odličnoj organizaciji HK"Bosna" okupio je oko 100 učesnika iz zemalja regiona: BIH,Ukrajina,Hrvatska,Slovenija,Češka... Jedini predstavnik Crne Gore bio je RK"Favorit" iz Bijelog Polja koji je nastupio sa svoja dva najbolja rvača", navodi se u saopštenju kluba.

 Ibrahim Avdić osvojio je srebro u kateogoriji do 58kg, a Ljušković Almin zlato u kategoriji 75kg. 

Trener Camić Enes je veoma zadovoljan postignutim učinkom s obzirom da usljed problema u rvačkom savezu u CG već dugi niz godina nema Državnog prvenstva.

"Nadamo se da će se ovaj olimpijski sport ubrzo se vratiti na velika vrata crnogorske sportske scene", kazao je Camić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.