Pacoli: Od hapšenja Đurića nije trebalo praviti spektakl,policija pretjerala
Bedžet Pacoli

Pacoli: Od hapšenja Đurića nije trebalo praviti spektakl,policija pretjerala

Zamjenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli priznaje da od hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića nije trebalo praviti spektakl, te da je policija pretjerala.

„Ponašanje policije prema Đuriću je bilo strašno. Nije trebalo da se dovodi u Prištinu na taj način“, kazao je on u emisiji „Specijalno" na telviziji „T7", prenosi Tanjug.

Rekao je da, kada je već bio doveden u Prištinu, Đurića nije trebalo da "razvlače po ulicama", kao što je to učinila policija.

Pacoli je ponovio da je hapšenje Đurića bilo neophodno, pošto je, kako kaže, ilegalno ušao na Kosovo.

„Zaustavili smo ga i vratili. Ali, zašto ga je policija dovela u Prištinu na takav način, ja ne znam. Ne znam zašto se to desilo i nije trebalo tako da se desi. Trebalo je samo da ga udaljimo sa Kosova, a ne da pravimo spektakl“, podvukao je Pacoli.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.