Haos ispred novopazarskog noćnog kluba: Muškarac upucan u stomak, tragaju za počiniocem
Foto: Ilustracija

Srbija

Haos ispred novopazarskog noćnog kluba: Muškarac upucan u stomak, tragaju za počiniocem

Poslije kraće svađe, R.B. (54) upotrijebio je vatreno oružje i ranio K.S. u stomak, poslije čega je pobjegao u nepoznatom pravcu.

U ranim jutarnjim časovima ispred jednog novopazarskog kluba došlo je do svađe i upotrebe vatrenog oružija prilikom čega su povrijeđene dvije osobe, saznaje Tanjug u novopazarskoj policiji.

Kako je rečeno, obračun dvije grupe muškaraca desio se oko 06:30 časova ispred noćnog kluba u naselju Trnava.

Poslije kraće svađe, R.B. (54) upotrijebio je vatreno oružje i ranio K.S. u stomak, poslije čega je pobjegao u nepoznatom pravcu  i policija intenzivno traga za njim..

Hitna pomoć odmah je došla na lice mjesta i povrijeđeni su prebačeni u novopazarski zadravstveni centar, gdje im je ukazana pomoć.

Portparolka Opšte bolnice u Novom Pazaru Suada Gicić Skenderi izjavila je da su dva muškarca koja su jutros povrijeđena zbrinuta u toj bolnici.

Kako je rekla, K.A. zadobio je tupe povrede glave i nalazi se na intenzivnoj njezi, dok je K.S. zadobio prostrijelne rane trbuha s povredom vitalnih organa i jutros je operisan.

Njegovo stanje se prati, dodala je Gicić Skenderi.

Ona je kazala da su ekipe novopazarske hitne službe povrijeđenom K.S. na licu mjesta ukazale potrebnu pomoć zbog teških povreda koje je zadobio.

Policija intenzivno traga za R.B.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.