Golfom sletio s puta na krov kuće, ljekari mu se bore za život
Foto:Bljesak.info

Golfom sletio s puta na krov kuće, ljekari mu se bore za život

Dvadesettrogodišnji I.N. iz Neuma u BIH teško je povrijeđen i ljekari mu se bore za život nakon što je doživio tešku saobraćajnu nezgodu u Neumu.

Kako prenosi Bljesak.info, vozač je zadobio teške povrede u slijetanju golfa s puta i to na krov kuće koja se nalazi u ulici Ruđera Boškovića.

Nakon nezgode satima je bio zarobljen u automobilu iz kojeg nije mogao da izađe, a vozilo na krovu kuće je sasvim slučajno primijetio prolaznik koji je i pozvao policiju.

Smješten je na Odjeljenju za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar.

Kako je saopšteno iz MUP-a HNK, nesreća se dogodila u utorak oko 13 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.