Izgorio Dom za stare u Ulcinju (FOTO/VIDEO)
Foto: Antena M

Do temelja

Izgorio Dom za stare u Ulcinju (FOTO/VIDEO)

U požaru koji je sinoć oko 22 sata izbio u potpunosti je izgorio Dom za stare u Zoganju, koji je na oko sedam kilometara od centra Ulcinja.

Kako je za portal Antena M kazao Fljamur Selović iz vatrogasne službe povrijeđenih na sreću nije bilo, jer niko nije bio u objektu. 

"Dobili smo dojavu u 22 i 35 minuta da je izbio požar. Na licu mjesta su bila četiri vozila sa 13 vatrogasaca. Objekat je od lako zapaljivog materijala tako da se požar već bio razbuktao kad smo stigli i nije bilo šanse da ga spasimo. Jedino smo iznijeli plinske boce iz kuhinje da ne dođe do eksplozije i neke stvari iz soba, televizore i krevete", kazao je on. 

f0885610ca2c44808fbda0f5077b4e5c

Objekat je zatvoren 31. marta pa srećom u objektu nije bilo nikoga. 

Za sada se ne zna šta je uzrok požara. Policija će utvrditi šta je izazvalo požar. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.