Ubjedljivo

"Ajkule" poražene od Srbije

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je od Srbije 9:5 na startu premijernog Kupa Evrope, koji se igra u Rijeci.

“Ajkule” su samo do sredine druge četvrtine bile ravnopravan rival velikom rivalu, koji je igrao u znatno jačem sastavu, nego prije desetak dana u Podgorici, u meču Svjetske lige.

Srbija je na poluvremenu imala tri gola prednosti, a kada je Filipović iz peterca na startu treće četvrtine povela 7:3, mini-serijom 3:0, pobjednik je bio odlučen.

Na startu posljednjeg perioda, “delfini” su stekli i pet golova prednosti – 9:4, da bi Drašković u posljednjem minutu postavio konačan rezultat.

U drugom kolu grupe B, Crna Gora u petak od 17 i 30 igra sa Hrvatskom, koja je na startu bila bolja od Francuske, čak sa 20:5.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.