Sudar prikolice i nadvožnjaka (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Pogledajte

Sudar prikolice i nadvožnjaka (VIDEO)

Kamion pun sjemena uljane repice, za sada iz nepoznatih razloga, „ostavio je“ cijelu svoju prikolicu na jednom pješačkom nadvožnjaku u Kvebeku.

Nezgoda, za koju je, ovako na prvi pogled teško naći objašnjenje, dogodila se juče oko 11.30 na kanadskom auto-putu broj 40.

Kao što se može vidjeti na snimku, teretni dio kamiona je bio u potpuno podignutom položaju (za istovar), a vozilo se kretalo gotovo maksimalnom brzinom u tim uslovima.

Sudar prikolice i nadvožnjaka bio je silovit, a rasprskavanje sjemena uljane repice kojom je bio natovaren, samo je doprinio da scena bude još nevjerovatnija.

Na sreću, niko nije povrijeđen, samo su kolovozne trake u oba pravca bile zatvorene narednih 20 časova dok nije sve počišćeno – djelovi prikolice su se bukvalno „ugradili“ u nadvožnjak.

Inženjeri Ministarstva transporta Kvebeka, koji su izvršili detaljnu inspekciju, kažu da će iz preventivnih razloga morati da skinu „dio strukture“ nadvožnjaka.

Lokalna policija trenutno vrši istragu sa ciljem da ustanovi da li je u pitanju nemar vozača ili mehanički kvar zbog kojeg se tovarni dio sam podigao.

Kvebečka policija ističe da je dobila ovaj video-snimak, ali se još uvijek ne zna da li će vozač koji ga je načinio biti kažnjen zbog snimanja mobilnim telefonom tokom vožnje.

Rts

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.