Pljačka u Podgorici: Radnicu kladionice udario metalnom šipkom i ukrao pazar!
Ilustracija

Pljačka u Podgorici: Radnicu kladionice udario metalnom šipkom i ukrao pazar!

Podgorička policija je juče, 4. aprila lišila slobode T.O. (29) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 1.02.2018. godine oko 21  čas, ušao u sportsku kladionicu „Olimp“ sa navučenom sa kapuljačom na glavi, a u ruci je držao metalnu šipku.

"On je od zaposlene M.Đ, uz prijetnju šipkom otuđio pazar. Oštećena je u tom mometnu uzela svoj mobilni telefon a T.O. je, kako se sumnja, tada udario nekoliko puta u predjelu glave metalnom šipkom. Nakon toga osumnjičeni je pobjegao sa lica mjesta", saopšteno je iz Uprave policije.

Sprovedena kriminalistička vještačenja i operativni rad na terenu su doveli do sumnje da je T.O. izvršilac ovog krivičnog djela.

"Službenici CB Podgorica su, po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi T.O. i tom prilikom pronašli i oduzeli 66 grama biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da mu se T.O, prviede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.