U subotu u Delti Uskršnje igrarije (FOTO)

Zabavno druženje za djecu

U subotu u Delti Uskršnje igrarije (FOTO)

U subotu, 7. aprila, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće zabavno druženje za djecu pod nazivom Uskršnje igrarije. Tokom dvosatnog programa, od 18 do 20 sati, mališani će imati priliku da učestvuju u veoma zanimljivim takmičarskim igrama, a kroz program će ih voditi tim agencije Memento i Animatori Zabavljatori.

“Prošle godine smo se divno zabavili na uskršnjem druženju pa smo odlučili da ponovo drugarima priredimo tematska takmičenja. Vjerujemo da će mališani uživati u Balonastoj potrazi za jajima, u okviru koje će imati zadatak da u bazenčiću sa balonima i lopticama pronađu sakrivena uskršnja jaja. Takmičiće se šest ekipa sapo tri takmičara, a tri ekipe sa najboljim rezultatom ući će u finale u okviru kojeg će, umjesto za jajima, tragati za djelovima puzle koju će i sastavljati. Druga takmičarska igra koju pripremamo je Trke veselih zečića. Mališani će imati zadatak da, skakutajući u vrećama,dva puta pređu stazu dugu četiri metra. Organizovaćemo šest trka sa po šest učesnika i jednu finalnu trku pobjednika iz svih grupa. Najuspješniji takmičari će osvojiti nagrade, a pripremili smo i poklončiće za sve učesnike u igrama”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Sa prošlogodišnje manifestacije

Prijavljivanje za takmičarske igre Balonasta potraga za jajima i Trke veselih zečića odvijaće se u centralnom atrijumu Delte u subotu, na dan Igrarija, u terminu od 17 do 17:45h, odnosno dok se ne popune sva takmičarska mjesta. Pravo učešća u takmičarskim igrama imaju djeca starija od četiri godine.

Trka veselih zečića 

„Organizatori pripremaju i prateće sadržaje u kojima će moći da učestvuju mlađa djeca pa će mališani u uskršnjem kreativnom kutku učiti kako da naprave zečiće od salveta, bojiti uskršnje bojanke i dekorisati jaja dok će Cineplexx organizovati uskršnju radionicu Zec Petar, u okviru koje će mališani bojiti jaja, praviti zečije uši i korpice za jaja, a imaće priliku i da dobiju besplatno tematsko crtanje po licu“, zaključeno je u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.