Za finansiranje Bojanićeve kampanje DF izdvojio više od 87.000 eura
Mladen Bojanić

Za finansiranje Bojanićeve kampanje DF izdvojio više od 87.000 eura

Demokratski front za izbornu kampanju predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića izdvojiće 87.096 eura, navodi se u Sporazum o finansiranju i izvještavanju o troškovima izborne kampanje za predsjednika Crne Gore između Bojanića i političkih partija koje su ga podržale na predstojećim izborima.

Sporazum je objavljen na Bojanićevom sajtu, u skladu sa pravilima transparentnog i korektnog izvještavanja javnosti, a osim DF-a, kampanju će finansijski podržati i Demokratska Crna Gora, Socijalistička narodna partija i Građanski pokret Ujedinjena reformska akcija.

Prema dokumentu, Demokrate će za kampanju zajedničkom kandidatu dati 38.709 eura, SNP 14.516, a URA 9.667 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.