Pepićima određen pritvor 30 dana zbog bombe ispred kuće Sadikovića
Foto: Kodex

Bijelo Polje

Pepićima određen pritvor 30 dana zbog bombe ispred kuće Sadikovića

Rožajcima, Ilhanu i Hilmu Pepiću, osumnjičenima da su bacili bombu ispred kuće novinara Seada Sadikovića u Bijelom Polju, određen je pritvor od 30 dana.

Advokat osumnjičenih kazao je da je jedan od njih priznao djelo koje mu se stavlja na teret.

Tužilac Denis Zvrko kazao je da je sudija za istragu Osnovnog suda u Bijelom Polju osumnjičenim Pepićima odredio pritvor od 72 sata "zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

"A zbog pritvorskog osnova jer postoji opasnost da bi boravkom na slobodi mogli ponoviti krivično djelo", kazao je Zvrko za Radio-televiziju Crne Gore (RTCG).

Advokat Pepića, Ahmedin Šutković, kazao je da u konkretnom slučaju ne postoji nijedan zakonski razlog za određivanje pritvora, zbog čega će izjaviti žalbu.

"Jedan od osumnjičenih je priznao izvršenje krivičnog djela, i izrazio iskreno kajanje i obećanje da neće vršiti bilo kakva krivčna djela", rekao je Šutković za RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.