Rusija nije dala dozvolu za direktnu relaciju Tivat-Moskva
Foto: Ilustracija

Saobraćaj za ljetnju sezonu

Rusija nije dala dozvolu za direktnu relaciju Tivat-Moskva

Vazduhoplovna uprava Ruske Federacije odbila je da izda dozvolu avionu crnogorskog avio-prevoznika Montenegro Airlines (MA) koji je tokom predstojeće ljetnje sezone trebalo da saobraća na relaciji Tivat-Moskva.

Kako se navodi u Izvještaju o pripremi ljetnje sezone, koji je Vlada usvojila na posljednjoj sjednici, plan je bio da šesti avion u floti Ma, sa više od 118 sjedišta, bude angažovan na ovoj liniji od 1. maja do 30. septembra.

“Inicijalno smo planirali da se ovim avionom obavlja saobraćaj na destinacijama gdje je izražena tražnja tokom ljeta, gdje imamo svakodnevno više letova, a to su letovi ka Moskvi i Beogradu iz Tivta. Zbog odbijanja ruskih vazduhoplovnih vlasti da daju dozvolu za angažovanje aviona na bazi ACMI zakupa, moraćemo planirani šesti avion angažovati na drugim destinacijama”, navode u MA.

Izvor: Dnevne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.