Stao da napuni rezervoar, pa zaboravio ćerke na pumpi
Foto: Ilustracija

Poslije 48 propuštenih poziva javio se na telefon

Stao da napuni rezervoar, pa zaboravio ćerke na pumpi

Jedan 47-godišnji Njemac je na auto-putu A-8 kod Holckirhena u Bavarskoj zaboravio svoje dvije ćerke, stare 10 i 14 godina, a kada se policiji odazvao tek na 48. poziv, bio je 170 kilometara daleko od benzinske pumpe na kojoj ih je ostavio.

Sa ćerkama je za uskršnje praznike putovao na jezero Garda, dok je majka djevojčica ostala kod kuće. Bizarna situacija dogodila se na benzinskoj stanici, gdje su zastali da bi kupili gorivo.

Djevojčice su otišle do toaleta, a kada su se vratile, ni oca ni automobila više nije bilo.

Zaposleni na benzinskoj stanici obavijestili su policiju, koja je krenula u potragu za ocem.

Djevojčice nijesu znale tatin broj mobilnog telefona, ali su znale kućni broj, na koji se javila majka.

Ona je policiji dala broj mobilnog telefona svog supruga, kojeg je policija pozvala 48 puta, nakon čega je on odgovorio.

U trenutku kada se javio, već je bio u Austriji, 170 kilometara udaljen od benzinske stanice na kojoj je ostavio ćerke.

Policiji je rekao da nije primijetio da djevojčice nijesu u automobilu.

Na kraju se vratio po njih, a policija još nije saopštila da li će protiv njega podnijeti prijavu, prenosi hrvatski portal Indeks.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.