Šverc robe preko pljevaljskih sela, krivična prijava protiv Podgoričanke
ilustracija

Šverc robe preko pljevaljskih sela, krivična prijava protiv Podgoričanke

Podgoričanka A.R. zatečena je u selu Crljenice pljevaljske opštine u švercu robe te ilegalnom prelasku granice. Protiv nje je podnijeta krivična prijava i oduzeta roba u vrijendosti od 9.500 eura.

Naime, granični policacajci su sinoć oko 21,40 časova, preduzimajući mjere i radnje u nadzoru državne granice, a postupajući po operativnim saznanjima, u reonu sela Crljenice, na makadamskom putu koji povezuje selo Ljeljenica (Republika Srbije) i selo Crljenice (Crna Gora) zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Audi-Q7“ kojim je upravljala A.R. (40) iz Podgorice.

Graničnom provjerom utvrđeno da je A.R. izvšila nezakonit prelazak državne granice iz Republike Srbije u Crnu Goru, čime je počinila prekršaj iz Zakona o graničnoj kontroli.Pregledom vozila pronađena je veća količina tekstilne robe bez potrebne dokumentacije procijenjene vrijednosti oko 9.500 eura - kaže se u policijskom saopštenju.

Nadležni državni tužilac je naložio da se protiv A.R. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljena trgovina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.