Upoznali se i vjenčali u supermarketu,  među konzervama šargarepe i graška gdje su se i sreli!
ilustracija

Ljubav živi

Upoznali se i vjenčali u supermarketu, među konzervama šargarepe i graška gdje su se i sreli!

Leri Spiring (69) i Beky Smit (61) koji su se prije deset godina upoznali u supermarketu u američkome gradiću Louer Barel, odlučili su da se tamo i vjenčaju, pišu američki mediji.

"Informacija kupcima: vjenčanje u odjeljenju 13", objavljeno je putem razglasa u supermarketu.

Par se, uz kumove, rodbinu i prijatelje vjenčao među konzervama šargarepe i graška, u dijelu trgovine u kojem su se prije 10 godina upoznali.

Smit je ispričala da je tada bila zaposlena u istom supermarketu u Pensilvaniji. Jednog dana joj je prišao Spiring, nasmiješio se i dao joj papirić sa svojim imenom, prezimenom i brojem telefona.

Spiring i Smit kažu da su odabrali 1. april, odnosno uskršnju nedelju za dan vjenčanja, jer je blizu dva za njih značajna datuma: Spering slavi rođendan 2. aprila, a Smit 3.aprila.

Uz to su željeli "jednostavno" vjenčanje u malom krugu prijatelja i rodbine.

Matičar je kazao da mu je to prvo vjenčanje u trgovini mješovitom robom, a njen vlasnik Džordž Timons rekao je da je jako srećan što je paru ispunio želju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.