Buksovci o predsjedničkim kandidatima: Najbolje Filip da ostane, za Mila je to dosadan posao (VIDEO)

Buksovci o predsjedničkim kandidatima: Najbolje Filip da ostane, za Mila je to dosadan posao (VIDEO)

Milo Đukanović je otac nacije i dobro je da on bude predsjednik da ne bi posle 15 godina mijenjali oca. U međuvremenu Tarzan Milošević i Milutin Simović vrebaju iz prikrajka da preuzmu DPS, analizirali su Buksovci u svojoj humorističkoj radio emisiji predsjedničke kandidature.

Govoreći o kandidatu DPSa za predsjednika kažu da je shvatio da smo krenuli "pijanim putem te da je Simović kandidat udarili bi neđe i posle 20 metara bi je slomili" (Crnu Goru).

"On (Milo) mu je rekao - Milutine, ti ne znaš da voziš, ja bi te pustio. Vidi ti tu poljoprivredu i gledaj što ja radim. Sveta sam bio pustio i vidi šta je napravio", kažu Buksovci. 

Komentarišući kandidata većeg dijela opozicija Mladena Bojanića kažu da Andrija Mandić i Nebojša Medojević za njega rade dobru kampanju.  Medojevićev komentar o glasačima poturicama vide kao moguću posledicu ispijanja rakije i primjećuju da ipak nije lako političarima, jer je politika grdan pos'o.

Dobro je, primjetili su što postoje osvježenja kao što su kandidati Dobrilo Dedeić,Hazbija Kalač, Marko Milačić. Milačić u obraćanjima, ističu, previše ka sebi vuče i predizajniran je, što mu zamjeraju. Kalač je miran i možda će za njega glasat članovi sasatava The Books of knjige ako obrije bradu. Kandidata Vasilija Miličkovića Buksovci vide kao preagresivnog kandidata koji bi nas uveo u rat.

Najbolja opcija je dodaju da Filip Vujanović ostane predsjednik CG jer je za Mila to dosadan posao. Kao šef države, Đukanović bi zapostavio privatni biznis i DPS, jer Simović i Milošević vrebaju iz prikrajka.

Postoje ipak svi preduslovi da bude izabran za predsjednika Đukanović jer smo na njega navikli, lijep je, udoban, harizmatičan, lijepo govori...

Poslušajte dio emisije:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.