Vasilije Miličković

Iz Izbornog štaba tvrde

"Izvršena diverzija na vozilo predsjedničkog kandidata Vasilija Miličkovića"

U toku noći ili jutros u Budvi izvršena je osmišljena diverzija na lično vozilo predsjedničkog kandidata Vasilija Miličkovića, saopšteno je iz njegovog Izbornog štaba.

Kako se dodaje zbog toga je prilikom njegovog povratka za Podgoricu došlo i do curenja goriva na motoru sa prijetnjom zapaljenja prilikom vožnje.

Srećom na Braićima kod tunela, otkrio je ovaj podmukli čin i namjeru, izgasio motor i time izbjegao smrt,  saopšteno je iz njegovog Izbornog štaba.

Miličković je policiji kazao da je juče od kuće iz sela Potoci u Podgorici pošao u Izborni štab u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog. Vozilo je uredno otključao i isto uredno pokrenuo ne primijetivši ništa neobično. U Izborni štab je stigao oko 11h gdje se zadržao do 16 časova a vozilo je parkirao u blizini.Potom je otišao u Budvu gdje je ima Tv gostovanje. Kada je oko 21 čas ponovo ušao u vozilo nije primijetio ništa neobično ali je kako je ispričao policiji osjetio miris nafte i mazuta koji je mislio da dolazi spolja. Jutros se iz Budve uputio ka Podgorici. Iznad mjesta Borete je primijetio dim. Dolaskom na semafor u mjestu Brajići zbog crvenog svjetla bio je prinuđen da zaustavi vozilo, što mu je kazao je spasilo život. Nakon što se sklonio sa strane primijetio je da je izbija nafta iz crijeva za gorivo i gumu ispod crijeva za koju sumnja da je podmetnuta tokom prethodne noći.

Sumnja da mu je neko sinoć nakon 18.30 h u Budvi kod restorana Milenijum gdje je parkirao vozilo presjekao crijevo za gorivo sa namjerom da izazove poar na vozilu tokom vožnje.

Policiji je kazao da smatra da je izvršen atak na njega i njegovu porodicu zbog političkog angažovanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.