Neobična proslava ličila na svadbu: Mirjana slavila 30 godina razvoda (FOTO)
Foto: Z. Gligorijević

30 godina oslobođenja

Neobična proslava ličila na svadbu: Mirjana slavila 30 godina razvoda (FOTO)

Mirjana Milovanović (62) u Jagodini organizovala neobično veselje. Među sedamdesetak gostiju bili i oni koji su došli iz Amerike.

"Živjela sloboda", povikala je Mirjana Milovanović (62), dok je u vjenčanici i sa bidermajerom u rukama izlazila iz luksuzne limuzine da bi dočekala goste ispred restorana u kom je proslavila tri decenije od razvoda braka. Trubači su zasvirali "Svadba, svadba", a ona im je veselo doviknula: "Nije svadba! Ja sam Mirjana Milovanović i slavim 30 godina oslobođenja", i veselo zaigrala.

"Brak mi je bio haotičan. Ne bih da ulazim u detalje, ali sam supruga 18 godina trpjela zbog dva sina. Nijedna žena ne treba da trpi maltretiranje, čak ni zbog djece", iskrena je Mirjana.

Svadba joj je, kaže, bila pravi fijasko. Imala je bijelu haljinicu, tek da se vidi da je mlada, pa je zbog toga na proslavi neobičnog jubileja obukla vjenčanicu.

"Rodbina nije uspjela da me odvrati od proslave, čak i kada su me podsjetili da je tog dana rođendan mog bivšeg muža",  rekla je Mirjana.

Foto: Z. Gligorijević

Ona nije krila koliko je srećna zbog razvoda, pa je igrala i pjevala, čak se popela i na stolicu. Veselo je bilo i sedamdesetak gostiju, od kojih su neki došli iz dalekih zemalja.

"Nijesam znala šta da očekujem. Nikada nisam bila na proslavi razvoda braka", kaže Gordana Sajić, koja je zbog ove proslave došla čak iz Amerike.

Leposava Anđelković iz Sisevca kaže da je iznenadilo što je zabava toliko ličila na svadbu, a njen suprug Zoran kaže da su i muškarci "oštećeni" i da će i oni razmisliti na tu temu.

Izvor: Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.