Helena Kristinsen podijelila savjete za savršen selfi
Helena Kristinsen

Poznati supermodel

Helena Kristinsen podijelila savjete za savršen selfi

Supermodel Helena Kristinsen podijelila je najbolje sajvete za uspješan selfi. Ključ je, kaže, u odličnom svijetlu.

Četrdesetdevetogodišnja Helena savjetuje da se okrenete uvijek ka direktnom izvoru svijetla, bilo da je u pitanju vještačko ili prirodno dnevno svijetlo.

Ukoliko poštujete ovo pravilo, danska manekenka sa višedecenijskim iskustvom u poziranju kaže da ćete sigurno ispasti najbolje moguće.

Takođe, njen savjet je i da vam brada uvijek bude malo niže postavljena, a pogotovo ako je svijetlo upereno direktno u vaše lice.

Ako je izvor svjetlosti iznad glave, u tom slučaju, prema njenom savjetu treba da uzdignete bradu, prenosi B92.

"Svako je lijep na svoj način, ali da biste na slikama izgledali savršeno prihvatite sve to kao igru senki. Morate da se dobro pozicionirate i tu onda nema greške", rekla je Helen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.