U subotu protestna šetnja zbog ubistava i eksplozija
Ilustracija

U subotu protestna šetnja zbog ubistava i eksplozija

Grupa samoorganizovanih građana će sedmog aprila organizovati protestnu šetnju u Podgorici zbog učestalih ubistava i eksplozija u Crnoj Gori.

"Zbog stalnih ubistava i podmetanja eksploziva koje su postali crnogorska svakodnevnica sve veći broj građana Crne Gore osjeća duboku ličnu, pravnu, imovinsku i svaku drugu nesigurnost", istakli su organizatori šetnje, naglasivši da nadležni ne preduzimaju efikasne mjere u suzbijanju takvih pojava.

Kako su kazali, protest će početi u 18 sati ispred Skupštine, zatim će prošetati do Vlade, MUP-a, ANB-a, a protest će se završiti na Trgu nezavisnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.