Zbog aprilskog snijega u Njujorku otkazani letovi
Foto: Beta

Zbog aprilskog snijega u Njujorku otkazani letovi

Snijeg u aprilu donio je 13 centimetara sniježnog pokrivača na ulice Njujorka, izjavio je Džej Ingl, meteorolog iz Nacionalne službe za vrijeme.

Snijeg je pao i na sjeveru Nju Džersija, a upozorenja na snijeg izdata su i za zapadnu Virdžiniju i Masačusets, prenosi B92.

Najmanje 93 avionska leta su otkazana na međunarodnim aerodormima Džon F. Kenedi i Lagvardija.

4078d432

 

U Njujorku je posljednji put više od 10 centimetara snijega u aprilu zabilježeno 2003. godine, prenio je Blumberg.

Uobičajene temperature za april su oko 12 stepeni Celzijusovih tako da neće proći mnogo vremena da se snijeg otopi, rekao je Ingl.

Prema njegovim riječima, do srijede se u Njujorku očekuje 16 stepeni Celzijusovih.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.