Sedmogodišnji dječak upao u rijeku i nestao
Foto D. Alihodžić

Svi traže Filipa

Sedmogodišnji dječak upao u rijeku i nestao

Filip Blagojević (7) nestao je u ponedjeljak oko 17.30 sati u talasima nabujale Banjske reke u Sijarinskoj Banji.

Dječak se sa drugarima igrao pored rijeke kada se u jednom trenutnu okliznuo i upao u vodu. Rijeka je zbog obilnih padavina nabujala tako da je brzo nestao u njenim talasima. 

"Ekipe vatrogasaca i policije ubrzo su izašli na licu mjesta. Cijela Sijarinska Banja se uključila u potragu za dječakom. Zajedno sa njima su i ljekari Doma zdravlja", prenosi jedan od mještana ove varošice u opštini Medveđa.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.