Ne propustite specijalne popuste: Aprilski repertoar za Gradsko pozorište Podgorica
Foto: Gradsko pozorište Podgorica

50 posto popusta na sve karte

Ne propustite specijalne popuste: Aprilski repertoar za Gradsko pozorište Podgorica

Gradsko pozorište, vođeno uspjehom akcije „7 dana mart teatra“ i sa težnjom da popularizujeteatarsku umjetnost u svim slojevima društva, odlučilo je da u aprilu obraduje publiku popustom od 50% na ulaznice za sve predstave sa Večernje scene.

„Novu akciju realizujemo pod sloganom ‘Budite uz Gradsko - Pozorište ima prednost' sa ciljem da omogućimo publici da češće posjećuje pozorište i, naravno, da nam i u proljećnim danima sale budu pune“, saopšteno je iz Gradskog pozorišta Podgorica.

Izlazeći u susret svojoj publici, kako se navodi, Gradsko pozorište i na ovaj način ukazuje na značaj ulaganja u prave vrijednosti,one koje služe za dobrobit cijelog društva u kojem i te kako postoji potreba za visokokvalitetnim umjetničkim sadržajima,a koji, nažalost, često nije dostupan svima.

„Aprilski repertoar otvorila je u nedjelju 1. aprila, u sali Dodest hit predstava ‘Slasti slave', sa naše Večernje scene, koju je prema djelu 'Glorious’ britanskog pisca Pitera Kiltera, adaptirao i režirao Stefan Sablić. Istinita priča o najgoroj pjevačici na svijetu, Florens Foster Dženkins, inteligentno je duhovita i dirljiva muzička komedija i prva u nizu predstava koje će tokom nastupajućeg mjeseca publika moći da pogleda u okviru naše nove akcije“, navedeno je u saopštenju.

Repetoarske aktivnosti , kako je navedeno, nastavljaju se u srijedu 4. aprila kada će u Velikoj sali KIC-a Budo Tomović, tačno u podne, biti igrana lutkarska predstava „Ružno pače“ (6+) u režiji Jaroslava Antonjuka. Sala Dodest u utorak 10. aprila, u terminu do 20 sati, rezervisanaje za Večernju scenu i„Pogled s mosta“ Artura Milera u režiji Milana Karadžića.

„Zatim će predstava 'Ljepotica i zvijer’, u režiji Teatra mladih,u petak 13. aprila gostovati u Petrovcu, dok će podgorička publika 20. aprila u Dodestu, u 20 sati, biti u prilicida vidi 'Porodične priče' Biljane Srbljanović, koje je Gradsko pozorište radilo u koprodukciji sa cetinjskim FDU i Teatrom mladih“, navedeno je.

Najmlađa publika u subotu 21.aprila, u sali Dodest, u terminu od 12 sati, kako se navodi, moći će da vidi novi naslov sa naše Lutkarske scene - „Prodavnica igračaka“ (6+) koju je režirao Jaroslav Antonjuk, a nedjelja 22. april, u isto vrijeme na istom mjestu, rezervisana je za „Čarobni kamen“ (3+) u dramatizaciji i režiji Davora Dragojevića.

Trenutno publici najomiljeniji naslov, kako je saopšteno, sa Večernje scene „Čuvari tvog poštenja“ Borisa Liješevića ansambl Gradskog pozorišta igraće u utorak 24. aprila, u 20 sati, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“.

„Kraj mjeseca posvetili smo najmlađima. Nova predstava sa Dramske scene za djecu 'Modro blago' (8+) u režiji Staše Koprivice 27.aprila gostovaće pred hercegnovskom publikom, a  dan kasnije, 28. aprila, tačno u podne u Dodestu, za podgoričke mališane igraćemo komad 'Ah, šta sve mora jadno dijete'(4+) u režiji Miroslave Mime Janković“, saopšteno je.

Aprilski repertoar, kako se navodi, zatvoriće u nedjelju 29. aprila, takođe u Dodestu, predstavom „Kod Nojeve barke u osam“ (5+) koju je za podgoričko pozorište režirao Robert Valt.

„Ulaznice za predstave sa aprilskog repertoara već su u prodaji, a mogu se rezervisati na biletarnici KIC-a „Budo Tomović“ ili pozivom na broj telefona: 020/ 664-237“, zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.