Majka petorki: Dnevno potrošimo preko 60 pelena (FOTO)
Foto: Ilustracija

U odgajanju djece pomažu dadilja i baka

Majka petorki: Dnevno potrošimo preko 60 pelena (FOTO)

Dugo i žarko su željeli djecu. A onda je mladi bračni par riješio da pokuša vantjelesnu oplodnju. Dobili su petorke, a život im se sasvim očekivano promijenio iz korijena.

Da bi mališani imali čistu odjeću ova porodica pere dnevno tri pune veš mašine odjeće.

Brajana i Džordan Tarner dvije godine su pokušavali da začnu bebu, a sada uživaju u neočekivanom obliku roditeljstva. 

"Džordan nije vjerovao, skoro je pao u nesvijest kada je saznao da ću roditi pet beba", rekla je Brijana koja priznaje i da im sada dani prolaze u magli. 

Rade stvari mehanički, a i uz pomoć dadilje i bake, koje žive s njima, jedva stižu da mališanima omoguće šta im je potrebno. A njihova djeca Zoi Hart, Dakota Fejt, Holin Grejs, Ašer Blejz i Gavin Lan njihova su najjača motivacija da istraju o ovom izuzetnom poduhvatu.

Ova zaposlena mama tako svaki dan promijeni 60 pelena i najmanje 20 različitih setova odjeće. 

Nedjeljna nabavka je takođe poduhvat, jer su im potrebne enormne količine formule, hrane, flašica, vode. 

"Moramo da pazimo što i kako jedu jer im je još slab imunitet, pa zato ni ne idemo često napolje. Ali, kad izađemo, onda smo prava atrakcija. lakše nam je kad izađemo prvo s troje, onda s dvoje djece", kaže Brijana koja kaže i da će uskoro morati da nabave ozbiljan kombi koji im je potreban za posjete i odlaske kod pedijatra.

"Svako dijete ima svoj karakter i stvarno je uzbudljivo da ih gledam kako rastu i razvijaju se", kaže petostruka mama koja priznaje da njihov život ne trpi nikakve improvizacije, prenosi Super žena. 

Sve mora da bude isplanirano da bi funkcionisalo, a roditelji priželjkuju kada će ovaj lijep, ali iscrpljujući san proći, kada će djeca postati samostalnija, pa da mogu da uživaju kao porodica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.