Sea Dance: Hvala mještanima Buljarice, konačna odluka o lokaciji ubrzo
Sea Dance

Sea Dance: Hvala mještanima Buljarice, konačna odluka o lokaciji ubrzo

Iako se u posljednjih nekoliko sedmica u više navrata u medijima pojavila informacija da je izabrana nova lokacija ovogodišnjeg petog jubilarnog izdanja Sea Dancea, organizatori ovog festivala saopštili su da konačna odluka o tome još uvijek nije donešena.

"U proteklih nekoliko mjeseci urađena su višestruka izviđanja terena nekih od najlepših plaža Crne Gore, sa najboljim ljudima iz oblasti produkcije i infrastrukture. Od mnogobrojnih opcija na potezu crnogorske obale, izbor je sužen na dvije plaže. Konačna odluka biće donešena u narednih nekoliko dana i predstavljena široj javnosti uz nove datume ovogodišnjeg jubilarnog, petog po redu izdanja Sea Dance festivala", saopštili su organizatori.

Dodaju da je cijeli niz kriterijuma uzet u obzir prilikom odabira nove lokacije, "koja će konačno imati sve predispozicije za održavanje festivala na nivou koji priliči jednom osvajaču titule Najboljeg evropskog festivala".

"Poseban akcenat stavljen je na prirodni potencijal lokacije uz najvišu čistoću mora, uređeni i prostran plažni prostor, obližnju ponudu privatnog smeštaja van sezone, te organizaciju kampa na lokaciji sa dosta hlada. Jedna od potencijalnih lokacija koja ispunjava sve uslove je i pominjana plaža Buljarica, za koju se vjerovatno može reći i da je najpotcenjenija jadranska plaža, čiji prirodni potencijal je istovremeno među najvećim na cijelom crnogorskom primorju", saopšteno je.

Organizatori su kazali i da su mještani Buljarice proteklog vikenda i javno podržali ideju i pozvali Sea Dance festival kod sebe.

"Što nas veoma raduje, a ovom prilikom im poručujemo da ukoliko Buljarice budu finalni izbor, ćemo dati sve od sebe da ovu sjajnu destinaciju zajedno razvijamo i predstavimo cijelom svijetu, te značajno unaprijedimo turističku posjetu ovoj plaži, kako tokom festivala, tako i tokom čitave godine", zaključuju iz Sea Dance.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.