Knežević u bračnu posjetu u ZIKS zove poslanicu DPS-a Aleksandru Vuković
Aleksandra Vuković

"Da mu donese sabrana djela Miška Vukovića"

Knežević u bračnu posjetu u ZIKS zove poslanicu DPS-a Aleksandru Vuković

Osuđeni lider Demokratske narodne partije Milan Knežević danas će od sutkinje Željke Jovović tražiti dozvolu da mu u bračnu posjetu dođe poslanica Demokratske partije socijalista Aleksandra Vuković i donese mu sabrana djela njenog kolege Miodraga Miška Vukovića.

Prema pouzdanim saznanjima “Vijesti”, Knežević je to napisao u zatvorskom dnevniku u sobi 9 Zatvora za kratke kazne.

"Kad jugovina zavlada Spužem kliznem u melanholiju, sjetim se Aleksandre Vuković i njenih šešira i padnem u iskušenje da od sutkinje Željke Jovović tražim da joj dozvoli da mi dođe u vanrednu posjetu, kako bi mi donijela sabrana dijela Miška Vukovića - Žabljački ustav, Ustavnu povelju i novi Ustav iz 2006. godine. S obzirom na to da su redovne posjete kratke, tražiću od nje da odobri Aleksandri vanrednu bračnu posjetu, kako bi nas dvoje u tišini samice uporedili prevode Vukovićevih sabranih dijela”, napisao je Knežević u dnevniku.

Osuđeni političar “Vijestima” je juče rekao da po Pravilniku o kućnom redu u spuškom zatvoru ne može davati izjave medijima i da će u sudnici reći što ima.

Knežević u spuškom zatvoru izdržava četvoromjesečnu kaznu zatvora zbog napada na policajca 17. oktobra 2015. godine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.