Dvije godine od ubistva Jelene Marjanović: Porodice odvojeno održale pomen
Foto:Dušan Milenković/RAS Srbija

Dvije godine od ubistva Jelene Marjanović: Porodice odvojeno održale pomen

Dvije godine od ubistva pjevačice Jelene Krsmanović navršava se danas, i dio porodice Marjanović izašao je na groblje Zbeg kako bi održali pomen.

Na groblje su odvojeno stigli svekar ubijene pjevačice Vladimir Marjanović i Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, njegov drug, kao i kuma Vera Vukomanović. Donijeli su cvijeće, crno vino i žito, a svijeće su upalili kuma i Uroš. Sa njima je bila i jedna starija žena i druga kuma. Sveštenik je zamolio novinarske ekipe da ne snimaju dok traje molitva. 

Na groblju nisu bili prisutni ni svekrva Zorica, Zoranov brat, niti ćerka Jana.

- Jana je sa drugarima iz vrtića na izletu i zato danas nije sa nama. Bila je i za 8. mart, donijela je mami poklončić. Dovodio sam je na grob kad god ona poželi - rekao je Vladimir Marjanović i dodao da ne može o istrazi ništa da govori da "ne bi uznemirivao javnost".

Vladimir je dodao i da će "ovih dana otići na nasip" sa sveštenikom da i tamo održe pomen.

Tetke ubijene pjevačice su, kako saznaje Blic, bile prije Marjanovića na groblju i u suzama upalile tri sveće svojoj ubijenoj nećaki.

Prije tačno dvije godine, 2. aprila 2016. ubijena je pjevačica Jelena Krsmanović. Jelenin suprug Zoran Marjanović osumnjičen je za ovaj gnusni zločin, mjesecima je iza rešetaka, ali suđenja i presude još nema...

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.