Nadal preuzeo prvo mjesto, Đoković tek 13-ti
Rafel Nadal

ATP Lista

Nadal preuzeo prvo mjesto, Đoković tek 13-ti

Srpski teniser Novak Đoković je nazadovao za jednu poziciju i na danas objavljenoj ATP listi zauzima 13. mjesto, dok se na vrh ponovo vratio Španac Rafael Nadal.

Đoković na 13. poziciji ima 2.310 bodova.

Nadal je iskoristio ranu eliminaciju Rožera Federera na masteru u Majamiju, pa je peti put u karijeri preuzeo prvo mjesto na ATP listi.

Španac je započeo svoju 168. nedjelju na ATP listi. On ima 8.770 bodova, 100 više od Federera.

Treće mjesto i dalje drži Hrvat Marin Čilić, Njemac Aleksander Zverev je posle finala u Majamiju četvrti, dok je peti Bugarin Grigor Dimitrov. Do desetog mjesta su još i Huan Martin del Potro, Dominik Tim, Kevin Anderson, pobjednik Majamija, Džon Izner, i David Gofan.

ATP lista:

1. Rafael Nadal (Španija) 8.770 bodova
2. Rodžer Federer (Švajcarska) 8.670
3. Marin Čilić (Hrvatska) 4.985
4. Aleksander Zverev (Njemačka) 4.925
5. Grigor Dimitrov (Bugarska) 4.635
6. Huan Martin del Potro (Argentina) 4.470
7. Dominik Tim (Austrija) 3.665
8. Kevin Anderson (Južna Afrika) 3.390
9. Džon Izner (SAD) 3.125
10. David Gofan (Belgija) 3.110
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.