Debeli Brijeg: U rezervoaru za gorivo pronađeno oko 13 kg marihuane, dva lica uhapšena
Foto:Uprava carina

Debeli Brijeg: U rezervoaru za gorivo pronađeno oko 13 kg marihuane, dva lica uhapšena

Na Graničnom prelazu Debeli Brijeg, kontrolom putničkog motornog vozila službenici Uprave carina i granične policije pronašli su i oduzeli oko 13 kilograma marihuane. Uhapšena su dva lica.

"Carinski i policijski službenci su 1. aprila na graničnom prelazu Debeli Brijeg, na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali putničko motorno vozilo marke „VW Passat“ nikšićkih registarskih oznaka kojim je upravljao A.R. (28), dok se na suvozačevom mjestu nalazio K.S. (34). Detaljnom kontrolom vozila, carinski i policijski službenici su u rezervoaru za gorivo, upotrebom fibroskopa, pronašli i oduzeli 44 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 13,3 kilograma", navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave carina i Uprave policije.

GetImage2

Lica, opojna droga i vozilo su predati službenicima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje.

Ova dva lica će biti privedena nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinila ovo krivično djelo - kaže se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.