Agasi odavno ljut na Đokovića
Andre Agasi

Prekid saradnje

Agasi odavno ljut na Đokovića

Rastanak Novaka Đokovića i Andrea Agasija nije bio kurtoazan kakvi su obično rastanci tenisera i njihovih trenera, a njemački portal Spox prenosi tačno koliko nije štimalo između nekadašnjih najboljih tenisera svijeta.

Agasi je, protivno konvenciji, sam izašao u javnost sa izjavom o prekindu saradnje sa Novakom Đokovićem, napisavši na Tviteru da je „jedino oko čega su se slagali on i Đoković bilo to da se ne slažu".

Amerikanac je, naravno, poželio sreću srpskom igraču u budućnosti, koji, sa svoje strane, nije želio da komentariše ništa javno.

Opseg ovog neslaganja nije bio poznat, ali portal Spox tvrdi da je on veoma ukorijenjen, odnosno da je Agasi izjurio veoma ljut sa jednog zatvorenog treninga, savjetujući svog učenika da mora da odustane od učešća na turniru u Majamiju.

Da podsjetimo, Đoković je poražen već u prvom meču na Mastersu na Floridi, a do njega je bolji bio Benoa Per.

Agasi, osvajač osam grend slem trofeja kao teniser, sa Đokovićem je počeo da sarađuje prije prošlogodišnjeg Rolan Garosa. Njegova incijalna uloga bila je stručna podrška na velikim turnirima, posebno gren slemovima.

Kasnije iste godine, u novembru, Đoković je u svoj stručni štab pridodao Radeka Štepaneka, koji se dalje tu nalazi.

Andre Agasi je besplatno radio sa Đokovićem, a sada se spekuliše da bi mogao da preuzme brigu o igri Aleksandra Zvereva.

Izvor:RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.