Veliki uspjeh AK Sparta iz Podgorice

Prvenstvo Crne Gore u trčanju na cesti u disciplinama Ultramaraton ( 50 km ) i 10 km

Veliki uspjeh AK Sparta iz Podgorice

Na Prvenstvu Crne Gore u trčanju na cesti u disciplinama Ultramaraton ( 50 km ) i 10 km atletičari Atletskog Kluba “Sparta” ostvarili su fantastične rezultate.

Naime, Muhamed Kurgaš je osvojio prvo mjesto na Ultramaratonu u muškoj konkurenciji i postao prvak Crne Gore u ovoj disciplini, dok je treće mjesto ostvario Ivan Mijović.

IMG9b0835df2e151dde3c377186d46dec6cV

U ženskoj konkurenciji, Jelena Kovačević osvojila je prvo mjesto na Ultramaratonu i time postala prvak Crne Gore u ovoj disciplini, dok je treće mjesto zauzela Milka Doderović.

IMG3b5833a4df9bd8b447f9757912175d4dV

U trci na 10 km, Petar Drinčić, član AK Sparta, zauzeo je treće mjesto u veoma jakoj konkurenciji.

 “Imajući u vidu današnje rezultate, AK Sparta je ostvario veliki uspjeh u obje discipline. Naš klub je bio najbrojniji klub na današnjoj manifestaciji, a pored nagradjenih i ostali članovi kluba su ostvarili dosta dobre rezultate. Kao predsjednik kluba sam veoma zadovoljan ostvarenim rezultatima i činjenicom da je klub dobio dva nova prvaka Crne Gore na Ultramaratonu. Ostvareni rezultati nam daju nadu da ćemo u ovoj godini ispuniti ciljeve koje smo postavili pred početak takmičarske sezone",kazao je Petar Šljukić, predsjednik AK Sparta kaže.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.