Knežević o presudi ljekarima: Meni moje dijete niko vratiti neće
Knežević, arhiva

Knežević o presudi ljekarima: Meni moje dijete niko vratiti neće

Što se mene i moje porodice tiče, za nas nema satisfakcije, bebu nam niko ne može vratiti - kazao je otac preminule bebe Slaviša Knežević.

 Najgore je od svega što oni ni danas nijesu svjesni što su uradili, kazao je Knežević Vijestima komentarišući pravosnažnu presudu ljekarima osuđenima za infekciju pet beba u bjelopoljskoj bolnici u novembru 2014.

Apelacioni sud je preinačio presudu bjelopoljskog Višeg suda i osudio Tomislava Jeremića, Haku Tahirović, Zvonka Puletića i Jelu Cimbaljević na po godinu zatvora.

Oni su se teretili za teško djelo protiv zdravlja ljudi, za koje je predviđen zatvor od dvije do 12 godina.

Knežević je u izjavi za “Vijesti” ocijenio da presuda Apelacionog “nije toliko sramna i bezobrazna”, kao prvostepena, ali da je očekivao da će ljekari dobiti makar minimalnu zatvorsku kaznu.

Rekao je i da će se potruditi da se preko Ljekarske komore osuđenima onemogući da rade kao ljekari.

“Nadam se da se ovako nešto više nikada neće desiti, meni moje dijete niko vratiti neće”, rekao je Knežević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.