Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju slučaja pucnjave u Podgorici, tragaju za počiniocem
Foto: Kodex

U koordinaciji sa tužilaštvom

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju slučaja pucnjave u Podgorici, tragaju za počiniocem

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno rade na rasvjetljavanju upotrebe vatrenog oružja koja se dogodila danas oko podneva u centru Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

Nešto poslije 12 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane nepoznate osobe na štetu 2 lica od kojeg je jedno smrtno stradalo, a drugom se bore za život, saopšteno je iz OKC policije.

"Naime, Dežurna služba CB Podgorica je danas oko 12,10 časova obaviještena da je na Trgu nezavisnosti u Podgorici za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji intenzivno radi, iz vatrenog oružja ispalilo hice u pravcu M.Š. i R.J. od kojih su ova dva lica zadobila povrede. Dva povrijeđena lica su transportovana u Klinički centar radi pružanja ljekarske pomoći. R.J. je od zadobijenih povreda preminuo u KCCG", saopšteno je iz policije.

Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Službenici CB Podgorica, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo i potpunom rasvjetljavanju događaja, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.