Pucnjava  u Podgorici: Ubijeni Radivoje Jovanović i Miloš Šaković
Foto: Kodex

Napadač u bjekstvu

Pucnjava u Podgorici: Ubijeni Radivoje Jovanović i Miloš Šaković

Nešto poslije 12 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane nepoznate osobe na štetu dva lica, saopšteno je iz policije. Ova lica su preminula od posledica ranjavanja, potvrđeno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

U pucnjavi su ubijeni Podgoričani Radivoje Jovanović i Miloš Šaković a na njih je pucao za sada nepoznati, maskirani napadač za kojim policija intenzivno traga.

Jovanović(42) i Šaković(31) su podlegli povredama u Kliničkom centru Crne Gore. Primljeni su sa prostrijelnim ranama u predjelu grudi i stomaka ali i pored napora ljekara su podlegli povredama.

29745956102164499498692331354568140n

Sa mjesta pucnjave, Foto: Kodex

Vijesti nezvanično saznaju da su Šaković i Jovanović, prije nego što se dogodila pucnjava, sjedjeli za dva raličita stola u lokalu Forum u centru grada te da je na njih pucao maskirani napadač.

Mediji prenose i da je pucnjavi prethodila kratka svađa. 

29745498102164499500692381645928441n

Sa mjesta pucnjave, Foto: Kodex

Muškarac koji je pucao navodno je imao kačket na glavi, prenose Vijesti pozivajući se na svjedočenje očevidca

Uviđaj je u toku.

Centar Glavnog grada je u blokadi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.