Policija Koljenšića krije na tajnoj lokaciji

Iz straha od osvete

Policija Koljenšića krije na tajnoj lokaciji

Ratko Koljenšić, optužen za učestvovanje u ubistvu Nikole Bojovića, brata nekadašnjeg vođe "zemunskog klana" Luke Bojovića, iz straha od osvete krije se na tajnoj lokaciji u Crnoj Gori.

Naime, kako prenose mediji, bezbjednosne službe procijenile su da Koljenšiću prijeti opasnost upravo zbog smrti Lukinog mlađeg brata, pa je pod stalnim nadzorom policije.

"Koljenšić se za učestvovanje u ubistvu Bojovića branio sa slobode, ali je u septembru prošle godine završio iza rešetaka zbog oružja. On je mjesecima bio u pritvoru u spuškom zatvoru, u kojem je takođe bio pod posebnim mjerama. Nedavno je izašao, i to pod jakim mjerama bezbjednosti", navode mediji.

Kako dodaju, Koljenšić je u pratnji policije odveden na nepoznatu lokaciju, a o njegovoj bezbjednosti brinu jake snage koje prate svaki njegov korak.

"Ništa se ne prepušta slučaju, naročito kad postoje sumnje da nekom prijeti opasnost. Koljenšić je u julu 2017. godine imao neprijatnu situaciju kad su mu se njemu nepoznate osobe vrzmale oko kuće i fotografisale je. Policija je odmah reagovala i privela ljude koji su ga uhodili. Utvrđeno je da su iza svega stajali Anđelka Bojović, majka ubijenog Nikole, i njegov rođak Matija Bojović", prenose crnogorski mediji.

Anđelka Bojović je poslije 72 sata puštena da se brani sa slobode, dok je rođak zadržan u pritvoru.

"Oni su se najprije teretili da su pripremali likvidaciju Koljenšića, ali je tužilaštvo odustalo od gonjenja za to krivično djelo. Matija se sumnjičio za nedozvoljeno držanje oružja koje je zaplijenjeno u automobilu kojim je obilazio Koljenšićevu kuću. Priznao je krivicu i osuđen je na tri mjeseca robije", dodaju mediji.

Podsjetimo, Nikola Bojović likvidiran je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda. Ubrzo su se iza rešetaka našli Slobodan Šaranović, Ratko Koljenšić, Miloš Delibašić i ostali članovi grupe koji su se teretili za ubistvo.

Pretpostavljalo se da je Bojović ubijen iz osvete za likvidaciju Branislava Šaranovića, Slobodanovog brata.

Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.