Stefan Savić na ljeto prelazi u Juventus?
Stefan Savić

Stefan Savić na ljeto prelazi u Juventus?

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić mogao bi na ljeto da se preseli u Juventus, kao dio velikog posla oko transfera Paula Dibale u Atletiko Madrid.

Mediji na Pirinejskom poluostrvu pišu da je trener "kolćonerosa" Dijego Simeone ubijedio argentinskog virtuoza da se preseli na „Vanda Metropolitanu“.

Kako se navodi, Simeone, Dibala, njegov otac Gustavo i direktor Atletika Andrea Berta sastali su se u Madridu i dogovorili da krenu u realizaciju posla.

A riječ je, navodno, o ogromnoj transakciji, vrijednoj oko 150 miliona eura. Dio novca, Atletiko će dobiti prodajom najboljeg igrača Antoana Grizmana Barseloni, a dio od Savića čija tržišna vrijednost iznosi 40 miliona eura.

Madriđani bi tako umanjili cifru koju čelnici italijanskog šampiona traže za Dibalu, a crnogorski defanzivac bi dobio mogućnost da se vrati u Seriju A, gdje je ranije nastupao za Fiorentinu. Savić u Juventusu, a Dibala u Atletiku, iako je na meti Reala i Barselone. 

Arena/Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.