Kim dolazi kod Putina?
Putin i Džong Un

Posjeta u neposrednoj perspektivi

Kim dolazi kod Putina?

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da se razmatra posjeta Rusiji sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una.

Kako je rekla, ta posjeta bi mogla da bude u bliskoj budućnosti.

"Stvari se trenutno razmatraju, ali se može reći da je posjeta u neposrednoj perspektivi", rekla je Zaharova odgovarajući na pitanje da li je moguće da lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un poseti Rusiju, prenio je TASS.

Sjevernokorejski lider Kim Džong-un boravio je ranije ove nedjelje u nezvaničnoj posjeti Kini na poziv predsjednika te zemlje Sija Đinpunga. 

Vjeruje se da je riječ o prvoj posjeti sjevernokorejskog lidera jednoj stranoj zemlji od stupanja na dužnost 2011. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.