Svinjska mast na čituljama muslimana (FOTO)

Zagreb

Svinjska mast na čituljama muslimana (FOTO)

Na čitulje dvoje muslimana u zagrebačkoj četvrti Borongaj nanesena je svinjska mast, objavila je korisnica Sara Jahić Zelić na Tviteru, kazavši da joj se srce slomilo zbog pomenutog događaja, javlja televizija N1.

“Više od 25 hiljada muslimana se borilo za Hrvatsku, oko 1000 muslimana je poginulo za Republiku Hrvatsku. Zašto? Da bi im čitulje mazali svinjskom mašću? Zato je moj tata 70%-ni ratni vojni invalid sa željeznim pločicama umjesto kičme?”, dodala je u objavi, koja je naišla na talas neodobravanja.

citulja7

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.