Podgorica: Eksplozija u blindiranom vozilu, jedna osoba stradala (VIDEO)
Foto:Screenshot

Podgorica: Eksplozija u blindiranom vozilu, jedna osoba stradala (VIDEO)

U jakoj eksploziji u garaži hotela „Premijer“ u Podgorici jedna osoba je poginula. Ta osoba se nalazila u blindiranom vozilu koje je eksplodiralo neposredno nakon ulaska u garažu. Nema drugih stradalih ili povrijeđenih lica, saopštila je Uprava policije.

Eksplozija se dodgodila oko 19 časova.

Prema medijskim navodima, vozilo koje je eksplodiralo je koristio Dražen Čađenović(31) i on je lice koje je nastradalo. Policija utvrđuje identitet.

"Policija ima saznanja o najvjerovatnijem identitetu tog lica i ta se saznanja provjeravaju. Smrtno stradalo lice nalazilo se u blindiranom vozilu „BMW“ koje je, na osnovu dosadašnjih saznanja, eksplodiralo neposredno po ulasku u garažu. U događaju nije bilo drugih stradalih ili povrijeđenih lica" stoji u policijskom saopštenju.

Iz policije su naveli da je na lice mjesta iz preventivnih razloga upućena je i Grupa za ATP Uprave policije čiji su poslovi i zadaci deaktiviranje improvizovanih eksplozivnih naprava, kako bi preventivno izvršili detaljne preglede užeg i šireg lica mjesta.

"Izvršeni su prvi preliminarni pregledi blindiranog vozila. Prvi preliminarni podaci ukazuju na to da je do eksplozije najvjerovatnije došlo unutar vozila, s obzirom na oštećenja koja se nalaze u vozilu. Tačan uzrok eksplozije će svakako biti utvrđen nakon vještačenja odnosno istragom koja se sprovodi", naveli su iz UP.

Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica i potpunom rasvjetljavanju ovog događaja, dodali su.

Detonacija je bila veoma jaka i čula se i u drugim djelovima glavnog grada.

 
 

Nezvanično, Čađenović je  pripadnik barske kriminalne grupe i  i predmetno vozilo nedavno je bila oduzela policija.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.