Žena istrčala po novac, honda sa njenim suprugom i ćerkom završila u bazenu (FOTO)
Izvor:Twiter

Žena istrčala po novac, honda sa njenim suprugom i ćerkom završila u bazenu (FOTO)

Prava drama odvijala se juče popodne na Floridi, nakon što je jedna žena izašla iz Honde Civic, a da pritom nije prebacila automatski mjenjač u režim za parkiranje

Automobil sa još dvoje putnika, suprugom i kćerkom nesrećne žene vozača, otišao je u obližnji bazen.

Srećom, niko nije stradao, osim spomenute Honde Civic za koju se s popriličnom sigurnošću može ustvrditi da će završiti na otpadu.

736269

Izvor:Twiter

Kancelarija šerifa okruga putem službenih stranica na Facebooku i Twitteru izvijestila je kako je žena mislila da je mjenjač stavila u ‘P’ prije nego što je otrčala do stana po novac, no vrlo vjerovatno je ručica ostala u režimu ‘D’.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.