U centru Beograda prijetio samoubistvom, predao se policiji nakon pregovora
Foto:Novosti

U centru Beograda prijetio samoubistvom, predao se policiji nakon pregovora

Muškarac (63) danas je ispred Skupštine Srbije prijetio da će izvršiti samoubistvo, ali je posle pregovora sa policijom odustao i predao se.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, M. T. (63) je ispred Skupštine Srbije na Trgu Nikole Pašića došao svojim vozilom i prijetio da će izvršiti samoubistvo, a policija je pregovarala sa njim, nakon čega se on predao, javlja Anadolija.

 Miodrag T. (63), za koga se pretpostavlja da je prijetio da će se bombom dići u vazduh ispred Skupštine Srbije, kod sebe nije imao eksplozivnu napravu, već repliku pištolja, izjavila je državni sekretar u MUP-u Biljana Popović Ivković, pišu Novosti.

 Ona je istakla da je policija "brzo i efikasno reagovala" i dodala da skupština nije bila evakuisana tokom incidenta.

Miodrag T. dovezao se kolima do ulaza u Skupštinu Srbije, i rekao je objezbeđenju na ulazu da ima bombu. Pošto su kontaktirali policiju, službenici su tražili da predsjednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosova i Metohije Simu Spasića da pokuša da priča sa Miodragom.

Veliki broj policajaca u uniformi je bio prisutan ispred platoa Skupštine, kao i policajci u civilu, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, vatrogasno i ambulantno vozilo.

Tokom policijske akcije, mogla su se vidjeti otvorena sva vrata i hauba na automobilu kojim se M. T. dovezao, a saobraćaj je od 13 do 14 časova bio obustavljen na Trgu Nikole Pašića, kako za vozila, tako i za pješake, dok je bio otežan u okolnim ulicama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.