Region poludio za kćerkom poznatog bivšeg fudbalera BiH (FOTO)

Region poludio za kćerkom poznatog bivšeg fudbalera BiH (FOTO)

Stariji ljubitelji fudbala se sigurno dobro sjećaju Admira Smajića. Dres Partizana nosio je od 1979. do 1988. nakon čega je karijeru nastavio u Švajcarskoj, gdje je radio i kao trener, a upisao je nastupe i za reprezentaciju Jugoslavije i BiH.

Danas se u Švajcarskoj, ali i širom regiona u medijima često pojavljuje prezime Smajić. Ne radi se o nekada sjajnom fudbaleru, nego o njegovoj kćerki Adeli. Ova 25-godišnjakinja nema dodira sa sportom, ali zbog svog izgleda postala je prava senzacija.

 

A post shared by Adela Smajic (@adela.smajic) on

Zbog atraktivnih fotografija koje često postavlja na Instagramu, ali i činjenice da će ove godine biti učesnica poznatog rijaliti programa „Bachelorette“ lijepa Adela je osvojila srca mnogobrojnih fanova.

 

A post shared by Adela Smajic (@adela.smajic) on

Ona je radila na jednoj lokalnoj TV stanici u Bazelu gdje je i rođena, a kada zavirite u njen profil postaće vam jasno zašto je region odlijepio za ovom ljepoticom.

 

A post shared by Adela Smajic (@adela.smajic) on

Izvor: Nezavisne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.