Policija u kući Beranca pronašla oružje, municiju i eksploziv
Berane, arhiva

Policija u kući Beranca pronašla oružje, municiju i eksploziv

Beranska policija je pretresom izvršenim u kući i pomoćnim objektima koje koristi D.S. (26) iz Berana pronašla oružje, municiju i eksploziv u ilegalnom posjedu.

Kako je saopštila Uprava policije, službenici CB Berane su juče, po naredbi od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Beranama, izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata u Beranama a koje koristi D.S.

Policijski službenici su pretresom pronašli u ilegalnom posjedu i oduzeli:

- karabin – pušku, tzv. jugoslovenku;

- sedam metaka za navedenu pušku;

- dva štapina dinamita sa oznakom DYN težine 239,9 grama;

- plastičnu kesu sa prahom od rasutog dinamita, težine 249,9 grama; i

- redenik.

 D.S. je saslušan  u prostorijama CB Berane.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Beranama. Nakon konsultacija sa tužiocem, protiv D.S. će tom tužiocu biti podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.