Bajern iz Minhena otpustio Aleksandra Đorđevića
Aleksandar Đorđević, foto:Novosti

Bajern iz Minhena otpustio Aleksandra Đorđevića

Košarkaški klub Bajern iz Minhena otpustio je danas trenera Aleksandra Đorđevića.

Kako se navodi na klupskom sajtu, ekipu će preuzeti pomoćni trener Emir Mutapčić, a novi trener biće imenovan u narednim danima. 

"Posle utisaka koje smo stekli u dužem periodu, odlučili smo da našoj ekipi damo novi podsticaj i novog trenera. Teška odluka koju smo donijeli rezultat je pažljivog razmatranja obje strane i zasniva se isključivo na ekipi i ciljevima našeg ambicioznog projekta. Bajern zahvaljuje Saši Đorđeviću na posvećenosti i dosadašnjim rezultatima. Želimo mu sve najbolje u budućnosti", rekao je generalni direktor Bajerna Marko Pešić, prenosi Beta.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević (50) je preuzeo Bajern na ljeto 2016. godine, a ugovor bi mu istekao na kraju sezone. On je sa ekipom ove godine osvojio Kup Njemačke i igrao u polufinalu Evrokupa.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.