Uhapšeni državljani Kosova u Baru: Pljačkali kladionice, kazina, trafike, markete
Foto: Uprava policije

Policija pronašla sve otuđene predmete i veći dio otuđenog novca

Uhapšeni državljani Kosova u Baru: Pljačkali kladionice, kazina, trafike, markete

Barska policija identifikovala je i uhapsila tri lica, inostrane državljane, zbog sumnje da su na području Bara i Ulcinja počinili 12 krivičnih djela teška krađa.

Naime, službenici CB Bar su tokom prethodne večeri, tačnije danas oko 2 časa, u zasjedi lišili slobode F.I. (19), A.B. (23) i E.D. (20), državljane Kosova, neposredno nakon što su ova lica, kako se sumnja, obila objekat kazina „Volcano“ u Baru.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ova lica, od 23. do 29. marta ove godine, počinila ukupno 12 teških krađa, i to pet na području Bara i sedam na području Ulcinja. Oni su, kako se sumnja, pet teških krađa u Baru počinili na štetu objekata kazina „Volcano“ i kladionica „Lob“ i „Lutrija Crne Gore“, dok su sedam ovih krivičnih djela u Ulcinju počinili na štetu objekta kladionice „Olimp“, trafike „Tabaco press“ i više minimarketa", saopšteno je iz Uprave policije.

Ova tri lica su, sumnja se, nakon obijanja navedenih objekata, iz njih otuđila novac, cigarete, tablet i telefone. Službenici CB Bar su pronašli sve otuđene predmete i veći dio otuđenog novca koji su vraćeni vlasnicima,

"Provjerom putem Zajedničkog centra za policijsku saradnju u Plavu, koji je zajednički centar graničnih policija Crne Gore, Kosova i Albanije, od kolega iz kosovke policije smo dobili informaciji da i Policija Kosova potražuje ova tri lica na nacionalnom nivou zbog više krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta izvršenih na njihovoj teritoriji", kazali su iz policije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.