Kadribašić: Muslimani neće glasati za Medojevićevog kandidata
Samir Kadribašić

Kadribašić: Muslimani neće glasati za Medojevićevog kandidata

Glavni imam u Pljevljima Samir Kadribašić smatra da izjava predsjednika PzP i jednog od lidera DF Nebojše Medojevića da su glasači Mila Đukanovića poturice nije neko iznenađenje.

“Ovo treba uzeti kao stav kompletne opozicije i kandidata kojeg Medojević javno podržava. Medojević je jedan obični manipulator i lažov. Na društvenim mrežama je prije objavio krst sa ocilom poslije anti-NATO skupa na Cetinju. A krst je zapravo grafit sa crkve u Australiji. Taj Medojević je pred neke od izbora 2010. godine dolazio u Husein pašinu džamiju u Pljevljima i tu tražio podršku od onih koje je sada nazvao poturicama”, kazao je Kadribašić za Dnevne novine prenosi CdM.

On je dodao i da se Medojević do skoro hvalio svojim drugovanjem sa Bošnjacima Pljevalja.

“Hvalio se svojim komšilukom i Bošnjacima u njemu… A sad ih pljuje na ovakav način”, istakao je Kadribašić.

Prema njegovim riječima Medojević se hvalio i antiratnim protestima 90-ih godina, pričao o svojoj ljubavi prema Bošnjacima, svom žaljenju za žrtvama agresija…

“Nije iznenađenje čuti ovako nešto od čovjeka koji na sav glas podržava terorizam i svoje ‘saborce’ optužene za terorizam i državni udar”, naveo je Kadribašić.

On nije želio da prejudicira kome će građani Crne Gore dati glas na predsjedničkim izborima, ali je sada, kako navodi, sasvim jasno da poslije ovoga savjesni građani imaju dilemu manje.

“Nijedan Musliman Crne Gore ovo nikada ne smije zaboraviti. A kandidat kojeg javno podržava Nebojša Medojević neka se zamisli koji politički poltroni i kriminalci podržavaju njegovu kandidaturu”, zaključio je Kadribašić za Dnevne novine.

Na izjavu Medojevića reagovali su i Savjet Muslimana u Crnoj Gori, Zaštitnik ljudskih prava i sloboda, Demokratska partija Albanaca…

 

Komentari

Komentara: (1)

Ibrahim repišti

29. 03. 2018 - 13:47

E moj imamu,i kod vas ima svakojakih fela,od beogradskog muftije Jusufspahića do doktora-tzv."humanista"- Šabotića , i sl.Ne trebaš ti nama sugerisati -za koga glasati;život nas je podučio oprezu i nezaboravu.Zato,ostavi svima njegovo demokratsko pravo na izboru.Činjenica jeste,da li glasati Prof.dr D.Vuksanović,prvo LICE Skupštine CG,ili doajena i pobjednika među balkanskim ajkulama,vukovima i velikosrpskim hijenama -g.M.Đukanović?( Jedini koji može držati uzde svojih partijaca i dvoličnih interesdžija i prevrtača...) Antifašizam-prije svega! Neka je vječna !
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.