OVI znakovi Zodijaka  se slažu samo u krevetu
Foto: Ilustracija

Veza je obično prava propast

OVI znakovi Zodijaka se slažu samo u krevetu

Ovi parovi imaju savršenu i kompatibilnu hemiju jedino u krevetu. Bilo šta drugo što bi pokušali da ostave je unapred osuđeno na propast, pa zato otkrijte šta kaže horoskop i reagujte na vrijeme.

Lav i Ovan 

Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a lavovi vole da udovoljavaju, pa je ovo savršen par - ali samo u krevetu. Oba znaka su naporna i žele da kontrolišu svaki partnerov potez. 

Vodolija i Ribe 

Ako se toliko privlačite međusobno, najbolje je da se dogovorite da se viđate samo zbog seksa. Ova dva znaka su toliko slična da su sjajna u prijateljstvu ili seksu, ali u vezi nikako ne funkcionišu. 

Rak i Bik 

Kada ovo dvoje imaju seks, to nikako nije samo seks, već najnježnije vođenje ljubavi koje možete da zamislite. I pak, nikako se neće slagati u vezi jer su oboje previše emotivni, pa ukoliko dozvole da stvari odupru daleko neće se dobro završiti po jednog od njih. 

Strijelac i Ribe 

Seks na jedno veče između ovo dvoje je idealan spoj. Problem će nastati ukoliko požele da nastave da se viđaju. Strijelac želi svu pažnju za sebe, želi da se kreće, druži, istražuje, a Riba ima drugačije prioritete. 

Mašta o ljubavi i romantici koju Strijelac nikada neće moći da joj priušti. 

Škorpija i Ovan 

Ovo je najkatastrofalnija kombinacija u horoskopu. Oni su kao dvije tempirane bombe. Seks je sjajan, veza užasna, prenosi Astro zabava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.