NjIMA proljeće donosi čudesne stvari
Ilustracija

Evo koji znak će se preporoditi

NjIMA proljeće donosi čudesne stvari

Proljeće je stiglo - kako kalendarski, tako konačno i po živama na termometrima. Tome smo se svi obradovali, ali tri znaka biće posebno srećna što se više približavamo ljetu.

Evo koja su to tri znaka koja će se ovog proljeća preporoditi.

OVAN

Ovo je proljeće transformacije za sve Ovnove, ali samo ukoliko pristanete da sarađujete sa okolnostima. Ne zaboravite da je za svaku promjenu potrebno da i sami učestvujete u njoj.

Veliko proljećno čišćenje za vas uključuje i čišćenje vašeg duševnog ormana kojim se niste bavili godinama. Odbacite loše navike i bacite se na obaveze koje čekaju, jer će svaka ispunjena obaveza donositi nagrade veće nego što očekujete.

VAGA

Postoji neki međuljudski odnos u vašem životu koji vas već dugo žulja. Ovog proljeća konačno ćete ga razriješiti i riješiti se zavisnosti od te toksične osobe. Konačno ćete naučiti da vodite računa sami o sebi i da ne tražite pomoć od drugih.

Ono što će biti bonus na činjenicu da ste konačno samostalna jedinka je činjenica da ćete tek tada, kada praktično postanete sami svoja savršena osoba, pronaći onu pravu osobu sa kojom ćete ostvariti zdrav partnerski odnos.

ŠKORPIJA

Škorpije će se ovog proljeća baviti sobom - i mentalno i fizički, i rezultati će biti vidljivi.

Kroz taj rad na sebi doći ćete do gomile odgovora na probleme koje ste do sada smatrali nerješivima. Biće ovo vaše proljeće, i bićete jači nego ikad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.