Dva mjeseca spavao pored mrtve majke, nije imao novca za sahranu
Ilustracija

Dva mjeseca spavao pored mrtve majke, nije imao novca za sahranu

Dragan Dimitrijević (65) dva mjeseca je spavao pored mrtve majke Milke (82) jer nije imao novca da je sahrani.

Tijelo preminule žene pronađeno je prekjuče u porodičnoj kući u selu Glogovac kod Jagodine u poodmakloj fazi raspadanja, nakon čega je njen sin Dragan priveden na razgovor u policiju.

Slučaj je otkriven nakon što su komšije posumnjale da se nesrećnoj ženi nešto dogodilo jer je nisu vidjeli mjesecima.

"Policajci su nakon prijave otišli do njene kuće, a kada su ušli zatekao ih je užasn prizor i nesnosan miris koji se širio cijelom kućom u kojoj su pronašli njeno tijelo u fazi raspadanja" ispričao je izvor iz istrage.

Nakon toga, sin nesrećne žene priveden je na informativni razgovor kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa smrću njegove majke.

"Dragan je ispričao da mu je majka umrla još početkom februara, ali da je to krio od komšija i prijatelja jer nije imao dovoljno novca da je sahrani po svim običajima. Inspektorima je ispričao da je u izuzetno teškoj materijalnoj situaciji i da je bio prinuđen da živi pored majčinog tijela", ispričao je izvor iz istrage.

Blic.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.