Uhapšen Rožajac, pronađen heroin
ilustracija

Uhapšen Rožajac, pronađen heroin

Rožajac I.V. (28) uhapšen je danas nakon što je pretresom kuće policija kod njega pronašla heroin.

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge i Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su danas, postupajući po operatvnim informacijama i usmenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretres kuće na teritoriji Opštine Rožaje, koju koristi I.V. (28) iz Rožaja.

Prilikom pretresa lica, policija je pronašla i oduzela jedan veći zamotuljak u kojem se nalazilo šest manjih zamotuljaka sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine od oko 3,3 grama - saopštila je Uprava policije.

Policija sumnja da je pronađena droga bila namijenjena tzv. uličnoj prodaji na teritoriji Opštine Rožaje.  

-Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se I.V. liši lsobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga -  navodi se u saopštenju UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.